Tervetuloa Redwalliin!

Redwall Equine Estate on maaliskuussa 2015 perustettu virtuaalinen hevostila, jonka päätoimintamuotona on kasvattaa saksalaisia puoliverirotuja. Tallikompleksiin kuuluu kaksi erillistä yksikköä, ori- ja tamma-asema, ja näiden kahden yksikön muodostamaa kokonaisuutta kutsutaan näin ollen Redwall Equine Estateksi. Yleisesti tallista puhuttaessa käytetään vain yksinkertaista nimitystä Redwall ja jätetään nimen hienosteleva loppuosa mainitsematta.

Siittola sijaitsee Britanniassa Skotlannin kuningaskunnassa noin kivenheiton päässä pääkaupunki Edinburgista. Redwallissa kasvatetaan ainakin toistaiseksi vain kahta eri saksalaista rotua, hannovereja ja holsteineja koulu- kuin esteradoille. Oriaseman rotuvalikoima sen sijaan on laajempi ja mukaan on otettu puoliveriroduista edellä mainittujen lisäksi myös trakehnerit ja suomalaiset puoliveriset.

Talli tekee tiivistä yhteistyötä puoliverisiittola Skurvashin kanssa ja tulevaisuudessa tullaankin näkemään kasvattimarkkinoilla näiden kahden siittolan yhteistyön hedelmiä. Redwallissa on tarkoitus kasvattaa puoliverisiä samalla mentaliteelilla, kuin aikaisemmin yhteisomistuksessani olleella tallillani Skurvashissa. Tarkoituksenamme onkin tähdätä Redwallin asukkaiden kanssa laatuarvostelumenestykseen ja näin ollen taata tulevaisuuden kasvateillemme mahdollisimman hyvät lähtökohdat elämää varten.

Terveisin,
noose. (VRL-01272)

Yhteistyössä kanssamme:

SkurvashVirtuaalitalli - A sim-game stable
Kuvat © De Havikerwaard